Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Internet Services

- Webhosting

- Websitebouw

- Server Hosting

Boven

Server Hosting

Het is mogelijk om uw server bij ons op locatie onder te brengen.
pcNETBIZ draagt dan zorg voor een geschikte glasvezelverbinding met voldoende bandbreedte en netwerkredundancy.
Uw server wordt 24 uur per dag gemonitord op beschikbaarheid en functioneren.

Daarbij kunnen wij in de avonduren zorg dragen voor het onderhoud van uw server.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.

Onder

Webhosting

Op verzoek verzorgen wij voor u de domeinregistratie (klik hier om te controleren of de door uw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is).


Nadat wij de registratie van uw domeinnaam hebben verzorgd openen wij uw hosting account en maken direct uw emailadressen aan, bijvoorbeeld info@uwdomeinnaam.nl.
Zo kunt u voor al uw gebruikers een eigen emailadres bij ons aanvragen. En desgewenst komen wij het ook nog even bij u instellen.


Wij stemmen in overleg met u de webhosting af op de grootte en gebruik van uw website en/of uw emailgebruik. Dus of u nu een website van 1 pagina met 1 emailadres wilt of een interactieve website vol databases, alle mogelijkheden staan open.


Een stukje techniek erachter: onze hostingsservers staan in een multidatacenter concept van één van de grootste hostingproviders van de Benelux, waarbij het netwerk verspreid is over vier verschillende fysieke locaties. Deze zijn met elkaar verbonden via een redundante dark fiber ring, maar gedragen zich als één logisch netwerk. Een uptime van 99,98% is daarom bij ons normaal en beslist geen uitzondering.

Websitebouw

Als eenmaal de domeinnaam is geregistreerd en het hosting pakket in de lucht is, volgt de volgende stap: een eigen website.
Uiteraard kunt u zelf een website bouwen en op de hosting server zetten, maar ook dit kunnen wij voor u verzorgen.


In overleg met u zorgen wij voor een website met een functionele vormgeving en een professionele uitstraling, welke wordt afgestemd op uw huisstijl en wensen.